online gitaarles - gitaar leren spelen op pc tablet mobiel telefoon

Basiscursus

Gitaarlessen voor beginners

Leer in kleine stappen op de juiste manier gitaar spelen! Iedereen vanaf 12 jaar oud kan spelenderwijs gitaar leren spelen met deze gitaarlessen voor beginners. De basiscursus volgt een vakkundig en stapsgewijs lessenplan, samengesteld door onze gitaardocent afkomstig van het Conservatorium. Je leert spelenderwijs alle technieken die je nodig hebt om goed gitaar te kunnen spelen. Het tempo bepaal jij zelf.

Meer dan 100 video’s aan uniek lesmateriaal

De cursussen van de Online Gitaar Academie bieden de meest uitgebreide gitaarlessen voor beginners in Nederland en België. Beginnende gitaristen worden in de basiscursus door iedere stap geleidt die ze moeten nemen om zichzelf te verbeteren. Naast de online gitaarles krijg jij bij iedere video ook uitgebreid lesmateriaal van meer dan 100 pagina's aan akkoorddiagrammen, illustraties en vele oefeningen en liedjes.

Iedere les werkt naar een bekend nummer toe

Zo blijft het leuk om te leren! Na de basiscursus kan jij 10 nummers op de gitaar spelen van Coldplay, Jack Johnson, Adele, Bob Marley en meer!

Compleet leertraject

De basiscursus is nog maar het begin van het leertraject van de Online Gitaar Academie. Als lid kan jij gelijk doorstromen naar de gedetailleerde tokkelcursus. Het tweedelige cursussenpakket biedt alle kennis, oefeningen en technieken aan die worden geleerd in de eerste anderhalf- tot twee jaar professionele gitaarles. Zo kan iedere beginner een goede basis opbouwen. Ook kan iedereen die zijn/haar technieken wilt verfijnen instappen op eigen niveau en leren om gevorderde nummers te spelen.

Probeer nu de eerste 2 weken gratis!

basiscursus afbeeldingen van gitaarles voor beginners