Online gitaarles op de juiste manier

Leer stap voor stap gitaar spelen. Iedereen vanaf 12 jaar oud kan gitaar leren spelen met de professionele gitaarles cursussen van de Online Gitaar Academie. Stap in op jouw niveau en leer gitaar spelen aan de hand van het meest uitgebreide cursuspakket van Nederland en Belgiё.

Altijd al gitaar willen leren spelen?

Op jouw tempo, bij jou thuis, maar wel op de juiste manier?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij begrijpen als geen ander hoe fijn het is om muziek te maken. Lekker een bekend deuntje spelen op een zonnige dag, of s'avonds rond het kampvuur - samen met je vrienden, of voor de familie in de woonkamer. Gitaar spelen geeft een heerlijk gevoel.

Ook jij kan gitaar leren spelen. Het uitgebreide lessenplan leert jou alle technieken, oefeningen en kennis die je nodig hebt om jezelf nummers aan te leren - of misschien wil je wel je eigen liedjes schrijven.

Cursisten van de Online Gitaar Academie volgen de meest uitgebreide online cursussen van Nederland en België. Wij nemen jou stap voor stap door al het materiaal van de eerste anderhalf tot twee jaar professionele gitaarles - voor maar een fractie van de prijs. Je volgt een stapsgewijs stappenplan en leert op eigen tempo. Word ook lid!

 

Vakkundig lessenplan

De online gitaarles cursussen zijn samengesteld door onze gitaardocent afkomstig van het Conservatorium.

Meeste uren aan video lesmateriaal

Leer alle essentiële technieken, zoals akkoorden, maatsoorten, tokkelen en barré grepen.

Gitaarles op maat gemaakt

Leer spelenderwijs gitaar spelen. Iedere les leert jou de skills om een nieuw bekend nummer te spelen.

Begin nu met je eerste gitaarles en speel mee met Clocks van Coldplay!

Bij de Online Gitaar Academie leer jij hoe je elk liedje kan spelen dat je maar wilt. Je leert een nieuw bekend aan het einde van iedere les.  Zo breng je jouw nieuw-geleerde skills meteen in de praktijk.

In les 1 leer jij bijvoorbeeld de akkoorden, de vierkwartsmaat, akkoordenslag en overpak-techniek die je nodig hebt om het nummer Clocks van Coldplay te spelen. Natuurlijk word je als beginner rustig ingeleid - eerst leer jij de juiste houding, vingerplaatsing, hoe je moet stemmen etc.

Maak gebruik van de aanbieding en krijg twee weken toegang tot alle lessen voor € 0.01!

Over een maand ben je blij dat je vandaag begonnen bent!

Leer jezelf enkel en alleen de juiste technieken aan

Herken je dit: je hebt met filmpjes op YouTube een paar akkoorden proberen te spelen, maar toen maanden niets gedaan? Of je hebt met behulp van tabs een nummer proberen te spelen, maar het klinkt nauwelijks als het origineel? Dan ben je toe aan een lessenplan.

Zelfs de meest bekende gitaarspelers hebben hulp van buitenaf gehad. Dan leer je het namelijk sneller en beter. Je kan best op jezelf zelf een aantal dingen leren en met wat doorzettingsvermogen ook een liedje leren spelen. Alleen is de kans groot dat je de verkeerde technieken aanleert. Die leer je niet zo maar af. Zo haal je nooit alles uit je gitaar; de meeste liedjes pak je dan nooit op. Zonde, toch?

Er bestaan volledige studies over hoe je de gitaar het beste kan spelen. Waarom zou je daar geen gebruik van maken? De gitaar zoals wij hem kennen bestaat al sinds 1810. Alle technieken om het te bespelen zijn al lang bekend. Waarom zou je tijd verspillen - aan ongestructureerde YouTube filmpjes, of een online cursus van iemand die zelf nauwelijks gitaar spelen kan?

Er bestaan meerdere online cursussen die beloven jou binnen een maand tot 8 weken al jouw favoriete nummers te leren spelen. Misschien heb je daar al eens les gevolgd. Dan weet je het: bij de Online Gitaar Academie leer je wel gitaar spelen op de juiste manier.

Beste prijs-kwaliteit verhouding voor gitaarles

 • Voor slechts 14.99 per maand heb jij onbeperkt toegang tot al het materiaal.

  Dat terwijl je voor één privéles al gauw 20-25 euro betaald. Voor die prijs kan je 2 maanden lang onbeperkt les volgen.

 

 • Oefen zo vaak als je wilt. Kijk ieder lesonderdeel zo vaak terug als je nodig hebt.

  In tegenstelling tot privéles, betaal je nooit de volle prijs om je gitaarleraar hetzelfde te laten zien als de vorige week.

 

 • Bespaar 35% in een jaar door gebruik te maken van de jaar-deal

  Wij geloven in de lange termijn. Beginners hebben langer nodig dan een paar weken om al hun favoriete nummers te spelen. Stap over na je eerste proefweken!

   

 • Leer alleen maar de juiste technieken!

  Wij garanderen dat je gitaar leert spelen op de juiste manier!

Gitaarles van gitaarleraar Elco - Online Gitaar Academie

Waarom cursisten kiezen voor de Online Gitaar Academie

Gitaarles volgen op jouw tempo, cursus afbeelding

Meest uitgebreide online cursuspakket van Nederland/Belgiё

Onze docent leert jou stapsgewijs en volgens een compleet lessenplan alles wat je nodig hebt om gitaar te leren spelen. Beide online cursussen – de basiscursus en de tokkelcursus – zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. De kracht zit in de logische opbouw, de herhaling en de vele verschillende gitaartechnieken die jij leert.

Gitaarles voor de laagste prijs of volg de gratis proefles, cursus afbeelding

Beste prijs-kwaliteit verhouding

De cursussen van de Online Gitaar Academie bieden jou al het materiaal (inclusief de benodigde gitaar-oefeningen) dat ook wordt aangeboden bij persoonlijke gitaarles. Het tweedelige cursussenpakket biedt alle kennis, oefeningen en technieken aan die in de eerste anderhalf- tot twee jaar professionele les worden geleerd, voor maar een fractie van de prijs.

Gitaar leren spelen met tabs of noten, cursus afbeelding

Je leert akkoorden, tabs en/of noten

Muziek lezen hoeft niet moeilijk te zijn. Jij kan bij onze cursussen gitaar leren spelen aan de hand van alleen tabs. Maar daarbij bieden wij jou ook de unieke gelegenheid om verder in de stof te duiken en direct ook noten te leren lezen. Dat kan van pas komen bij jouw toekomstige gitaarspel.

Gitaarles volgen op mobiel, laptop of ipad, cursus afbeelding

Online gitaarles volgen via mobiel, tablet of desktop

Wij geloven dat techniek jou moet helpen om lesstof sneller te leren. Dat betekent dat we continu investeren om jou de allerbeste leeromgeving te bieden. Vanzelfsprekend kan jij iedere online gitaarles volgen via je mobiel, tablet, laptop of PC.

Gitaarles volgen met goede video's met instructies en oefeningen, cursus afbeelding

Topkwaliteit lesmateriaal

Alle videolessen zijn van HD topkwaliteit en zodanig bewerkt dat ze jou als cursist de beste view geven op de stof. Wij zijn de eerste online academie die het bovenaanzicht hebben geïntroduceerd, waardoor cursisten veel beter zicht hebben op de fretten en de vingergrepen. Met de cursussen van de Online Gitaar Academie leer jij alle essentiële gitaartechnieken aan de hand van een stapsgewijs lessenplan, dat geschikt is voor cursisten vanaf 12 jaar oud.

 

Ben jij het type dat dingen graag in één keer goed leert? In dat geval pas je bij ons en willen wij jou graag als cursist.

logo-online-gitaar-academie

Terms & Conditions · Privacy Policy

HOME

PREMIUM

CURSUSSEN

BLOG

Vragen? Stuur een mailtje naar info@onlinegitaaracademie.nl

Bij de Online Gitaar Academie streven wij ernaar om betaalbare lessen van hoge kwaliteit aan te bieden. Wij houden van de gitaar en hopen vele spelers te inspireren om dit mooie instrument op te pakken.