Gratis gitaarles voor beginners e-book - Online Gitaar Academie

Volg gratis gitaarles met het e-book: Gitaarles voor Beginners

Niemand houdt van spam. Wij ook niet.

 • Toegang tot 8 video's uit Basiscursus Les 1

 • 14 pagina's aan kennis, technieken en oefeningen

 • Leer de juiste houding en vingerplaatsing

 • Leer snaren stemmen

 • Speel vandaag nog jouw eerste akkoord

Gratis gitaarles voor beginners e-book - Online Gitaar Academie

Leer stap voor stap gitaar spelen

Gitaar leren spelen is een stapsgewijs proces. De Online Gitaar Academie helpt jou de allereerste stappen te zetten met professionele online gitaarles. Heb jij een gitaar in de hand, maar geen idee hoe je er een deuntje uit kan halen? Volg dan de gratis gitaarles met het e-book: Gitaarles voor Beginners!

In het e-book staan alle technieken, tips, informatie en oefeningen van de eerste 10 onderdelen van Basiscursus Les 1. Je leert dus de absolute basis van de basis.

Het e-book bestaat uit 14 pagina's en geeft toegang tot de eerste 8 lesvideo's van Basicursus Les 1. Het is namelijk wel zo makkelijk om te leren met voorbeelden.

Kan jij niet wachten om te beginnen? Voor slechts 4.99 krijg je een maand lang toegang tot alle lessen!

14 pagina's aan kennis, technieken en oefeningen

De Online Gitaar Academie biedt de meest uitgebreide gitaarles cursussen van Nederland en België! In deze gratis gitaarles leer je bijvoorbeeld:

 • Hoe een gitaar werkt
 • Hoe je leert om gitaar te leren spelen
 • De juiste houding
 • De positie van de duim en linkerhand
 • Snaren stemmen
 • Akkoordenslag
 • Jouw eerste akkoord spelen
Gratis gitaarles e-book hand positie - Online Gitaar Academie

Meest uitgebreide gitaarlessen van Nederland en België

Volg professionele gitaarles waar en wanneer jij wilt

Iedereen vanaf 12 jaar oud kan op de juiste manier gitaar leren spelen met de uitgebreide cursussen van de Online Gitaar Academie. Voor slechts 4.99 heb jij toegang tot al het materiaal!

Leer gitaar spelen op de juiste manier

Heb jij al eens geprobeerd gitaar te leren spelen? Met filmpjes op YouTube bijvoorbeeld. Of met één van de vele cursussen die beloven dat je binnen een paar weken al jouw favoriete nummers kan spelen. Dan weet je het: zonder een lessenplan kom je niet ver.

De Online Gitaar Academie biedt een professioneel lessenplan, dat is opgesteld door onze gitaarleraar afkomstig van het Conservatorium. Zo weet je zeker dat je enkel en alleen maar de juiste technieken aanleert.

Voor slechts 4.99 heb je een maand lang toegang tot alle lessen. Of probeer het eerst zelf uit met de gratis gitaarles van het e-book Gitaarles voor Beginners.

Gratis gitaarles voor beginners

Het e-book geeft toegang tot de eerste 8 video's van de 21 instructievideo's uit basiscursus les 1.  Deze gratis gitaarles werkt er naartoe dat jij jouw eerste akkoord kan spelen.

De volledige eerste les van de basiscursus werkt er naartoe dat jij mee kan spelen met het nummer Clocks van Coldplay. Bij de Online Gitaar Academie werkt iedere les naar een nieuw bekend nummer toe. Zo blijft het leren leuk. 

Begin nu met je eerste les en speel mee met Clocks van Coldplay!

In het verlengde van de gratis gitaarles leer jij nog drie akkoorden, de vierkwartsmaat, hoe je akkoorden over pakt en een aantal belangrijke tips voor het spelen van zuivere akkoorden. Les 1 leert jou alles wat je nodig hebt om mee te spelen met het nummer Clocks van Coldplay!

Over een maand ben je blij dat je vandaag begonnen bent!